Selecteer een pagina

Op zaterdag 17 november verkopen wij in de winkel:

Brood

Op zaterdag verkopen we in de winkel  het verse desembrood van Mama de Bakkerij uit Zwanenburg in de winkel. Kies uit  volkorenbroden van tarwe, emmer en spelt of ga voor verse foccaccia’s. Zeker weten dat uw favoriete broodje erbij ligt?

Bestel via: info@molendezandhaas.nl

Proefbakkerij

Martha bakt op donderdag met eenkoorn in de Proefbakkerij. Zodra de winkel opengaat staan de dampende broodjes of mueslikoeken in de winkel op de toonbank.

Elke vrijdag is de Proefbakkerij het domein van bakker Willem. Hier bakt hij de mooiste witte en bruine bollen met de ouderwetse opbolmachine. Kom kijken hoe hij de haverkoeken maakt en proef hoe ze smaken!

Biologische groente & fruit van Odin

–Prei, oranje pompoen, zoete bataat, rode bieten, groenselderij, romatomaten, kastanje champignons, rucola, jonge sla, wortelpeterselie, wilde wortel, paksoi, aardappelen (Nieks Witte)

– Appel Santana, clementines

Odin groente- en fruitpakket

U kunt uw biologische vlees- en zuivelproducten gewoon bij de molen ophalen! Voor het bestellen van biologische versproducten via Odin: klik hier.

Benieuwd wat er deze week in uw groente- en fruitpakket zit?

Bakker Kijzers uit Santpoort  – tarwebollen – volkoren, -muesli- en roomboterkoeken
Nieuw: mix voor de Santpoortse mueslikoek

Zelf heerlijke mueslikoeken maken? Dat kan vanaf nu met onze Santpoortse mueslikoekmix. De koek zit vol met vlokken voor een lekkere bite en is gevuld met rozijnen en cranberries. Zelf hoef je alleen nog 115 gram boter toe te voegen en een eitje. Het nadeel? De koek is op voordat je het weet!