Selecteer een pagina

Op donderdag 24 januari verkopen wij in de winkel:

Brood

Op donderdag verkopen we in de winkel  het verse volkorenbrood van Bakkerij Kuin uit Haarlem in de winkel. Kies uit  volkorenbroden van tarwe, emmer, rogge en spelt of ga voor verse croissantjes. Zeker weten dat uw favoriete broodje erbij ligt?

Bestel via: info@molendezandhaas.nl

Proefbakkerij

Martha bakt op donderdag met eenkoorn in de Proefbakkerij. Zodra de winkel opengaat staan de dampende broodjes in de winkel op de toonbank. 

Op vrijdag bakt Willem witte en bruine bollen en haverkoeken in de Proefbakkerij. Kom kijken en proeven!

Biologische groente & fruit van Odin

– Aardappelen, zoete bataat, knolselderij, rode bieten, waspeen, prei, puntpaprika, groenselderij, oranje pompoen, flespompoen, trostomaten, boerenkool, baby avocado, gember

– Elstar appels

Odin groente- en fruitpakket

U kunt uw biologische vlees- en zuivelproducten gewoon bij de molen ophalen! Voor het bestellen van biologische versproducten via Odin: klik hier.

Benieuwd wat er deze week in uw groente- en fruitpakket zit?

Proefbakkerij

2 februari 2019 komt bakker Edwin Borger brood bakken in de Proefbakkerij. Hij zal daar zijn specialiteit te bakken: de Keltische Knoert. Van emmervolkorenmeel, karnemelk, roomboter en baksoda bakt hij deze voedzame broodjes. De kleine Keltische Knoert gaat €3,50 kosten. U kunt zich nu intekenen voor de broodjes op 2 februari door een email te sturen naar info@molendezandhaas.nl.

Nieuw: mix voor Santpoortse mueslikoek

Zelf heerlijke mueslikoeken maken? Dat kan vanaf nu met onze Santpoortse mueslikoekmix. De koek zit vol met vlokken voor een lekkere bite en is gevuld met rozijnen en cranberries. Zelf hoef je alleen nog 115 gram boter toe te voegen en een eitje. De koek is snel gebakken en op voordat je het weet!