Selecteer een pagina

NIEUWS UIT DE WINKEL

 

Brood iedere donderdag

Vers volkorenbrood van Bakkerij Kuin uit Haarlem, van ons molenmeel gebakken.

Natuurlijk ook van te voren via e-mail te bestellen; volkorentarwebrood (eventueel met gemengde zaden of sesam), meergranen-volkorenbrood, tarwelemaire-vloerboord (eventueel met zonnebloempitten of pompoenpitten) , pain gris (wit)-vloerbrood (eventueel met gemengde zaden), speltvolkorenbol, zuurdesem-volkorenbrood (eventueel met zonnebloempitten) of hun heerlijke krentebollen.

Brood iedere zaterdag

Vers desembrood van Bakkerij Mama uit Zwanenburg. Kies uit desembroden van tarwe, emmer, rogge en spelt of ga voor verse foccaccia. 

Bestel uw brood of koeken 3 dagen van te voren via: info@molendezandhaas.nl

 

Elke donderdag vers gebakken

Haverkoeken bereid met roomboter en zonnebloempitten). Het is ook als kant-en-klaar mix verkrijgbaar in de molenwinkel, om gezellig thuis te bakken.

 

Biologische groente & fruit van Odin*, week  27.

Groenten – baby avocado, knoflook, wortelen, groenselderij, mini romana, rode bieten, trostomaten, bimi, suikermais, aardappels, jonge sla, bospeen en uien.

Paddenstoelen –  champignons.

Fruit – bananen en appels, 

*afhankelijk van levering

Odin groente- en fruitpakket

U kunt uw biologische vlees- en zuivelproducten gewoon bij de molen ophalen! Voor het bestellen van biologische versproducten via Odin: klik hier.

Benieuwd wat er deze week in uw groente- en fruitpakket zit? Klik hier.

Hoi, mijn naam is Alan Grommers en met mijn bedrijf Fungidelic Mushrooms kweek ik op kleine schaal “exotische” paddenstoelen voor thuis en voor in de professionele keuken. Op dit moment kweken we 6 verschillende soorten. Sommigen daarvan kan je allicht, sommigen misschien niet. Ze hebben allemaal hun eigen karakter, smaak en textuur. 
Je kunt bij ons wekelijks ons verse aanbod bestellen via whatsapp. Vraag in de winkel even naar de flyer waar een QR code op staat die je kunt scannen om deel te nemen Het aanbod van de week wordt gecommuniceerd in de whatsapp groep en je kunt direct bestellen. Afhalen kan op verschillende plekken waaronder Molen de Zandhaas. 

 

Wij verkopen meel van zwarte gierst. Een unicum! Zwarte gierstmeel (Dagusha) wordt o.a. gebruikt in de Afrikaanse keuken om injera’s van te maken, een plat brood/pannenkoek van gedesemd deeg. Je kan gierstmeel ook in je brooddeeg verwerken voor een extra gezond, mineralenrijk en voedzaam resultaat. 

Tevens verkopen wij meel van andere bijzondere voedzame, soms oeroude of glutenvrije graansoorten zoals witte en rode teff, mashela / milo, gerst, witte gierst, boekweit, eenkoorn / einkorn, emmer, spelt etc.