Selecteer een pagina

Deze week in de winkel:

Brood donderdag

Vers volkorenbrood van Bakkerij Kuin uit Haarlem. Natuurlijk ook van te voren via e-mail te bestellen. Kies uit volkorenbroden van tarwe, emmer en spelt of ga voor verse krentenbollen.

Brood zaterdag

Vers desembrood van Bakkerij Mama uit Zwanenburg. Kies uit desembroden van tarwe, emmer, rogge en spelt of ga voor verse foccaccia. 

Bestel uw brood of koeken 3 dagen van te voren via: info@molendezandhaas.nl

 

Proefbakkerij donderdag

Donderdag 15 augustus bakken we in onze molenbakkerij verrukkelijke haver-mueslikoeken zonder tarwegluten, ei, melkeiwit, gist maar boordevol eerlijke ingrediënten zoals havervlokken, rijstmeel, hazelnoten, amandelen, lijnzaad, cranberry. Vanaf 10 uur vers in onze molenwinkel.

Proefbakkerij vrijdag

Vrijdagochtend 16 augustus bakken we eerst witte en bruine bolletjes van ons op de steen gemalen tarwemeel. Vanaf 10 uur in de molenwinkel te koop.

Daarna zijn de lokaal beroemde roomboter-haverkoeken met zonnebloempitten aan de beurt. Vanaf 12 uur in de molenwinkel te koop.

Loop je neus achterna en kom gezellig kijken in onze bakkerij. Tot dan!

 

Biologische groente & fruit van Odin*, week 33

– Prei, paksoi, groenselderij, snijbiet, baby avocado, rode biet, wortelen, jonge sla

– Jonagold/Maribelle appel, Galia meloen.

*afhankelijk van levering

Biologische groente & fruit van tuinderij De Brandnetel

– Cherrytomaten, tomaten, groene en gele courgette, ui, snijbonen, sperziebonen.

Odin groente- en fruitpakket

U kunt uw biologische vlees- en zuivelproducten gewoon bij de molen ophalen! Voor het bestellen van biologische versproducten via Odin: klik hier.

Benieuwd wat er deze week in uw groente- en fruitpakket zit?

Proefbakkerij

Edwin Borger bakt zaterdag 20 juli weer brood in de Proefbakkerij: de Keltische Knoert, van emmervolkorenmeel, karnemelk, roomboter en baksoda. 

Nieuw: mix voor Santpoortse mueslikoek

Zelf heerlijke mueslikoeken maken? Dat kan vanaf nu met onze Santpoortse mueslikoekmix. De koek zit vol met vlokken voor een lekkere bite en is gevuld met rozijnen en cranberries. Zelf hoef je alleen nog 115 gram boter toe te voegen en een eitje. De koek is snel gebakken en op voordat je het weet!