Selecteer een pagina

Op donderdag 23 mei verkopen wij in de winkel:

Brood

Op donderdag verkopen we in de winkel het verse volkorenbrood van Bakkerij Kuin uit Haarlem in de winkel. Kies uit volkorenbroden van tarwe, emmer en spelt of ga voor verse krentenbollen. Zeker weten dat uw favoriete broodje erbij ligt?

Bestel via: info@molendezandhaas.nl

Proefbakkerij

Donderdag, vrijdag en zaterdag is de Proefbakkerij dicht.

Biologische groente & fruit van Odin

– Aardappelen, gele uien, trostomaten, wortelen, rode uien, paksoi, groenselderij, sperziebonen, oerkomkommer, groene asperges, kastanjechampignons, jonge sla, gember, baby avocado, prei

– Elise appels

Odin groente- en fruitpakket

U kunt uw biologische vlees- en zuivelproducten gewoon bij de molen ophalen! Voor het bestellen van biologische versproducten via Odin: klik hier.

Benieuwd wat er deze week in uw groente- en fruitpakket zit?

Proefbakkerij

Vanwege groot succes komt bakker Edwin Borger in juni weer brood bakken in de Proefbakkerij. Hij zal daar zijn specialiteit bakken: de Keltische Knoert. Van emmervolkorenmeel, karnemelk, roomboter en baksoda bakt hij deze voedzame broodjes. De kleine Keltische Knoert gaat €3,50 kosten. U kunt zich nu intekenen voor de broodjes in juni door een email te sturen naar info@molendezandhaas.nl.

Nieuw: mix voor Santpoortse mueslikoek

Zelf heerlijke mueslikoeken maken? Dat kan vanaf nu met onze Santpoortse mueslikoekmix. De koek zit vol met vlokken voor een lekkere bite en is gevuld met rozijnen en cranberries. Zelf hoef je alleen nog 115 gram boter toe te voegen en een eitje. De koek is snel gebakken en op voordat je het weet!