Selecteer een pagina

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart verkopen wij in de winkel:

Brood

Op zaterdag verkopen we in de winkel het verse desembrood van Mama de Bakkerij uit Zwanenburg in de winkel. Kies uit volkorenbroden van tarwe, emmer, rogge en spelt of ga voor verse foccaccia’s. Zeker weten dat uw favoriete broodje erbij ligt?

Bestel via: info@molendezandhaas.nl

Proefbakkerij

Deze donderdag bakt Martha met eenkoorn in de Proefbakkerij. Zodra de deuren van de winkel opengaan staan de warme baksels op de toonbank! Er zijn vandaag eenkoorn mueslibroodjes.

Deze vrijdag is de Proefbakkerij dicht.

Biologische groente & fruit van Odin

– Aardappelen, rode bieten, waspeen, paksoi, groenselderij, puntpaprika, trostomaten, oerkomkommer, kastanjechampignons, rucola, baby avocado, gember, mini romana, gele uien, prei, boerenkool, zoete bataat, spitskool, courgette

– Elstar appels, clementines

Odin groente- en fruitpakket

U kunt uw biologische vlees- en zuivelproducten gewoon bij de molen ophalen! Voor het bestellen van biologische versproducten via Odin: klik hier.

Benieuwd wat er deze week in uw groente- en fruitpakket zit?

Proefbakkerij

13 april komt bakker Edwin Borger brood bakken in de Proefbakkerij. Hij zal daar zijn specialiteit te bakken: de Keltische Knoert. Van emmervolkorenmeel, karnemelk, roomboter en baksoda bakt hij deze voedzame broodjes. De kleine Keltische Knoert gaat €3,50 kosten. U kunt zich nu intekenen voor de broodjes op 13 april door een email te sturen naar info@molendezandhaas.nl.

Nieuw: mix voor Santpoortse mueslikoek

Zelf heerlijke mueslikoeken maken? Dat kan vanaf nu met onze Santpoortse mueslikoekmix. De koek zit vol met vlokken voor een lekkere bite en is gevuld met rozijnen en cranberries. Zelf hoef je alleen nog 115 gram boter toe te voegen en een eitje. De koek is snel gebakken en op voordat je het weet!