Selecteer een pagina

Winkel

In de winkel van de molen tref je alle producten aan die je nodig hebt om de heerlijkste broden en andere baksels te maken. Producten die vaak door ons zelf zijn gemalen of samengesteld.  Bij ons vind je zo bijvoorbeeld tarwe, rogge, gerst, spelt, haver, mais, boekweit of kamut. Maar ook biodiverse zeer oude graansoorten zoals eenkoorn (einkorn), emmer, teff, milo, dagusha zwarte gierst. Bovendien in verschillende vormen zoals in hele vorm of als vlokken, geplet, of gemalen en in verschillende gradaties ‘gebuild’ (gezeefd) tot meel en bloem. Voor meer informatie over de soorten graan die we verwerken in de molen klikt u hier. Daarnaast verkopen we natuurlijk ingrediënten zoals rozijnen, krenten, amandelen en nog vele andere. Ook bakvormen voor brood en cake en rijsmandjes zijn in de molenwinkel te vinden.

Veel producten van Korenmolen de Zandhaas zijn van biologische oorsprong en dragen het EKO-keurmerk.

Behalve producten van eigen makelij worden er ook producten van derden verkocht in de winkel. Voor meer informatie over onze producten klikt u op assortiment.

Korenmolen de Zandhaas is tevens afhaalpunt voor Odin groentetassen en webbestellingen. Laat u informeren in de winkel over de verschillende groente- en fruitabonnementen.

De winkel is open van donderdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

T:  023 539 1793