Selecteer een pagina

Nieuws uit de winkel

Vrijdag 18 mei verkopen wij in de winkel:

Brood

Vrijdag verkopen we de verse witte en bruine bollen in de winkel. Halverwege de ochtend liggen ook de warme haverkoeken op de toonbank. Morgen hebben we vers desembrood van Mama de Bakkerij uit Zwanenburg.

Zeker weten dat uw favoriete broodje erbij ligt? 

Bestel via: info@molendezandhaas.nl

Proefbakkerij

Neem vandaag een kijkje in de Proefbakkerij. Hier staat bakker Willem te werken met de oude opbolmachine. Zo maakt hij de lekkerste witte en bruine bollen. Als ze in de oven staan te bakken begint hij met het uitsteken van de heerlijke haverkoeken. Kom proeven!

Biologische groente & fruit van Odin

Gele uien, aardappels, prei, kastanjechampignons, jonge sla, trostomaten,  komkommer, courgette, waspeen, sperziebonen, baby avocado, witte asperges, rabarber,witlof, rode kool, pastinaak, paksoi

–  granny smith appel, blauwe bessen, citroenen

Odin groente- en fruitpakket

U kunt uw biologische vlees- en zuivelproducten gewoon bij de molen ophalen! Voor het bestellen van biologische versproducten via Odin: klik hier.

Benieuwd wat er deze week in uw groente- en fruitpakket zit?

Bakker Kijzers uit Santpoort 

– tarwebollen

– volkoren, -muesli- en roomboterkoeken

Nationale Molendag

Deze zaterdag vieren we Nationale Molendag bij De Zandhaas. Neem een kijkje op de markt rond de molen en proef desembrood, luister naar de verhalen van de imker of swing mee met “It Started In Space”. Voor de kinderen is er een schminkkraam, een molen-doeboekje, een grote treinbaan en poffertjes.