Selecteer een pagina

Op vrijdag 19 oktober verkopen wij in de winkel:

Brood

Op zaterdag verkopen we in de winkel  het verse desembrood van Mama de Bakkerij uit Zwanenburg in de winkel. Kies uit  desembroden van tarwe, emmer, rogge en spelt of ga voor lekkere foccaccia’s. Zeker weten dat uw favoriete broodje erbij ligt?

Bestel via: info@molendezandhaas.nl

Proefbakkerij

Donderdag bakt Martha met eenkoorn de lekkerste creaties. Om 10 uur liggen de warme broodjes in de winkel!

Elke vrijdag is de Proefbakkerij het domein van bakker Willem. Hier bakt hij de mooiste witte en bruine bollen met de ouderwetse opbolmachine. Kom kijken hoe hij de haverkoeken maakt en proef hoe ze smaken!

Biologische groente & fruit van Odin

– Jonge sla, rucola, oranje en groene pompoen, knolselderij, wortelpeterselie, rode bieten, gele uien, wortelen, prei, bloemkool, paksoi, trostomaten, kastanje champignons, courgette, oerkomkommer, aardappels

– Elstar appels, bananen

Odin groente- en fruitpakket

U kunt uw biologische vlees- en zuivelproducten gewoon bij de molen ophalen! Voor het bestellen van biologische versproducten via Odin: klik hier.

Benieuwd wat er deze week in uw groente- en fruitpakket zit?

Bakker Kijzers uit Santpoort 

– tarwebollen

– volkoren, -muesli- en roomboterkoeken

Nieuw: speculaasmix

Het is weer zover: de “R” is in de maand en dus verkopen we speculaasmix en speculaascakemix in onze winkel. Lekker om speculaasjes en speculaasbrokken mee te bakken, of om te gebruiken voor een speciale appeltaartbodem!